Tempoväxling i valarbetet!

Under veckan har tempot ökat ytterligare i Nordiska motståndsrörelsens valkampanj i Ludvika kommun. Från att tidigare haft kaffebord på olika platser i kommunen på helgerna kommer våra medlemmar nu bedriva valarbete nästan varje dag. Detta innebär att väljares möjlighet att diskutera med våra företrädare och plocka på sig valsedlar kommer vara större än någonsin!

Inför denna vecka har nästet även fått förstärkning från Näste 1, där exempelvis Stockholm ingår, vilket bidrar till att aktivitetsnivån kommer hållas hög ända fram till valdagen.

Under onsdagen, då vallokalerna öppnade för förtidsröstning, lades de första rösterna på Nordiska motståndsrörelsen! I Ludvika passade kandidaten Nicklas Norling på att förtidsrösta vid folkets hus.  Även på andra håll har medlemmar lagt sina röster, bland andra Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

För att rösta på Nordiska motståndsrörelsen kan du beställa valsedlar här, som du tar med dig när du antingen förtidsröstar eller röstar på valdagen. Nordiska motståndsrörelsen kommer se till att valsedlar finns i vallokalerna, men beställ för att vara på den säkra sidan. Om du förtidsröstar är det smidigast att ta med röstkortet till vallokalen.

Under helgen sändes ett nytt avsnitt av Radio Ludvika där Pär Öberg, chef för Motståndsrörelsens parlamentariska gren, deltog för att tala om bland annat valrörelsen och nedläggningen av byskolorna.

Listen to ”Radio Ludvika #4: Intervju med Pär Öberg” on Spreaker.

Lyssna även på den valspecial som spelades in med Simon Lindberg:

Listen to ”Varför ska du rösta på Nordiska motståndsrörelsen? VALSPECIAL” on Spreaker.