Så här röstar du på oss

Under de kommande veckorna så kommer de lokala aktivisterna i Nordiska motståndsrörelsen att dela ut valsedlar till Ludvika kommuns invånare. Om ni vill vara helt säkra på att få er valsedel, kan ni också kontakta oss på detta telefonnummer.

 

Lokal kontakt för valsedlar: 070 791 79 83

 

Nordiska motståndsrörelsen ställer förutom till Ludvika kommun också upp i Dalarnas Läns Landsting (Landstinget Dalarna) och till riksdagen.

Önskar du att genom mail få valsedlar till något av dessa val kan du också kontakta oss på [email protected]

Även om vi inte kandiderar till alla kommuner och landsting går det givetvis att rösta på oss överallt. Skulle vi komma in på en ort där vi inte ställer upp leder det till en tom stol, men det är likväl en tydlig markering mot det rådande folkfientliga systemet.

Ta en tom valsedel. Skriv Nordiska motståndsrörelsen på den. Observera att det är mycket viktigt att texta tydligt, att stava rätt och att det enbart är en versal i början. Följande kommer troligtvis att bli en ickeregistrerad röst: Nordiska Motståndsrörelsen, Motståndsrörelsen, NMR, Nordfront, Svenska motståndsrörelsen osv.

Det måste alltså stå Nordiska motståndsrörelsen och ingenting annat. Detta kan givetvis även göras i riksdagsvalet samt i de kommuner och landsting vi ställer upp.